Sluiten
Kontakt

Lösungen

Watermistinstallaties

Een beginnende brand kan succesvol worden bestreden met kleine blusmiddelen zoals handblussers en brandslanghaspels. Maar wat als er niemand aanwezig is tijdens de brand? Of als er sprake is van een ‘moeilijke’ brand die snel uitbreidt? Of als het voorkomen van waterschade voor u net zo belangrijk is als het blussen van de brand? In die gevallen is een watermistsysteem een goede oplossing.

Watermistsysteem of sprinkler?

Tussen een watermistsysteem en een sprinkler zijn er veel overeenkomsten, maar ook belangrijke verschillen. Gelukkig hoeft u uw hoofd niet te breken over welke installatie voor u de juiste is – daar zorgen wij gewoon voor. Wij kijken graag of een watermistsysteem voor u de goede keuze is, of dat een reguliere sprinklerinstallatie beter dienst doet.

Een watermistsysteem plaatsen

Een watermistsysteem blust zeer efficiënt en is daarom uitermate effectief bij branden die zich snel ontwikkelen. Maar een nog groter voordeel is wellicht dat de waterschade minimaal is. Watermistsystemen zijn daarom ideaal voor ruimten met een hoog brandrisico of een kwetsbare inboedel, zoals computerruimtes, datacenters, turbines, clean rooms, machineruimten en archiefruimten. Onze ervaren monteurs plaatsen in al deze gevallen deskundig een watermistsysteem, zonder dat u daar last van ondervindt.

Gerelateerde content

Erleben Sie das plus von Aqua+
  • Der zertifizierte Sprinklerspezalist in den Niederlanden
  • Entwurf, Installation und Wartung
  • Zertifiziertes Rauchwarnanlagen Unternehmen
  • Service rund um die Uhr. 24 Stunden am Tag, 365 Tage im Jahr