Sluiten
Kontakt
Lösungen

Vom Entwurf bis zur Wartung

Aqua + bietet Ihnen das Wissen, die Systeme und die Nachbetreuung, um ein Maximum an feuersicherer Umgebung zu realisieren. Unsere Sorgfalt geht über die Lieferung und Installation von Sprinkleranlagen hinaus. Mit Aqua + können Sie sich auf eine Gesamtlösung verlassen.

Sprinklerinstallaties

Sprinklers zijn voor ons de ultieme vorm van brandbeveiliging. Ze beschermen niet alleen gebouwen, mensen en goederen, maar ook het milieu tegen de gevolgen van brand. Niet voor niets hebben wij al in 1977 van sprinklers onze specialisatie gemaakt.

Bekijk oplossing

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

Goede brandbestrijding begint met snelle signalering. Hierdoor weet de brandweer zo snel mogelijk dat er brand is en kunnen alle aanwezigen veilig en op tijd het brandende gebouw verlaten. Aqua+ is uw partner voor branddetectie en signalering.

Bekijk oplossing

Schuim- en blusgasinstallaties

Wanneer er in uw organisatie met grote hoeveelheden brandbare vloeistoffen of gevaarlijke stoffen (PGS) wordt gewerkt, kunnen in korte tijd heftige branden ontstaan. Een normale sprinklerinstallatie is hier niet altijd voor geschikt. Een schuiminstallatie of blusgasinstallatie wel. In andere situaties waar niet met water geblust mag worden zoals datacenters, kan een blusgasinstallatie de beste vorm van brandbeveiliging zijn.

Bekijk oplossing

Watermistinstallaties

Wat als er niemand aanwezig is tijdens een brand? Of als er sprake is van een ‘moeilijke’ brand die snel uitbreidt? Of als het voorkomen van waterschade voor u net zo belangrijk is als het blussen van de brand? In die gevallen is een watermistsysteem een goede oplossing.

Bekijk oplossing

Centrale bluswatervoorzieningen

Helaas hebben wij al te vaak gehoord dat een brand wegens gebrek aan bluswater niet te blussen bleek. Met een centrale bluswatervoorziening heeft u in het geval van brand altijd de beschikking over voldoende bluswater. Bijkomend voordeel is de mogelijkheid om de sprinklerinstallatie aan te sluiten op deze gezamenlijke watervoorziening.

Bekijk oplossing
Erleben Sie das plus von Aqua+
  • Der zertifizierte Sprinklerspezalist in den Niederlanden
  • Entwurf, Installation und Wartung
  • Zertifiziertes Rauchwarnanlagen Unternehmen
  • Service rund um die Uhr. 24 Stunden am Tag, 365 Tage im Jahr