Over Aqua+

Sprinklerspecialist sinds 1977

Aqua+ is Nederlands marktleider in het ontwerpen, installeren en onderhouden van sprinklersystemen en andere brandbeveiligingsinstallaties. Wij zien sprinklers als de ultieme vorm van brandbeveiliging ter bescherming van mensen en goederen en dragen ons specialisme breed uit, onder andere met de Rudolf Walhof Foundation. Aqua+ neemt bovendien haar verantwoordelijkheid voor de gevolgen van haar bedrijfsvoering voor mens en milieu zeer serieus.

Uw partner in brandpreventie

Aqua+is uw partner op het gebied van brandpreventie en helpt u de veiligheid van mensen én de continuïteit van uw organisatie te waarborgen. Wij investeren in goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers die uw wensen kunnen vertalen in concrete oplossingen.

Certificering

Kwaliteit, klanttevredenheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Aqua+ is als eerste sprinklerinstallateur in Nederland gecertificeerd voor de CCV certificatieschema’s voor Levering en Onderhoud aan sprinklerinstallaties. Wij zijn in het bezit van het ISO-9001 en VCA**-certificaat. Klik hier voor het overzicht van onze certificaten. Tevens zijn wij actief lid van de VSI  (Verenigde Sprinkler Installateurs) en voeren wij het bijbehorende VSI-keurmerk.

Verantwoord Ondernemen

Verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van onze producten en diensten is één van de dragende principes van Aqua+. De certificering via ISO 9001 geeft deze verantwoording meer waarde. Lees meer »

Werken bij Aqua+

Aqua+ is op zoek naar technisch geschoolde collega's. Ben jij geïnteresseerd in bijvoorbeeld een functie als monteur, engineer of sprinklertekenaar? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct. Lees meer »

Rudolf Walhof Foundation

Aqua+ heeft in 2013 de Rudolf Walhof Foundation opgericht. Dit uit eerbetoon aan de oprichter die in de jaren 70 het goede idee had om met sprinklerinstallaties en Aqua+ te beginnen en daarmee de basis voor het huidige succes heeft gelegd. Lees meer »

Historie Aqua+

In 1895 richtte Bernard Walhof een installatiebedrijf op. Na dit bedrijf lange tijd met succes te hebben geleid, namen zijn twee kleinzoons het stokje van hem over. Rudolf Walhof was één van hen. Hoewel het bedrijf floreerde, groeide zijn verlangen iets voor zichzelf te beginnen. Lees meer »

Vragen of meer informatie?

De plus van Aqua+

Dé sprinklerspecialist van Nederland

Erkend branddetectiebedrijf

Ontwerp, installatie en onderhoud

24-uursservice