Sprinklerinstallaties

Aqua+ is Nederlands marktleider in sprinklerinstallaties. Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden optimale zekerheid. Vele opdrachtgevers hebben zich inmiddels verzekerd van een sprinklerinstallatie van Aqua+: van ziekenhuizen tot winkelcentra, van hotels tot distributiecentra, van industrieën tot theaters.

Er zijn verschillende soorten sprinklerinstallaties. Omdat elke situatie specifieke wensen, mogelijkheden en beperkingen kent, maakt Aqua+ altijd een ontwerp op maat. Sprinklerinstallaties kunnen tevens worden aangesloten op een centrale bluswatervoorziening

Natte sprinklerinstallaties

Veruit de meeste sprinklersystemen zijn uitgevoerd als ‘nat systeem’. Lees meer »

Droge sprinklerinstallaties

Een droge sprinklerinstallatie is geschikt voor ruimten waar de temperatuur onder het vriespunt kan komen. Lees meer »

Gecommandeerde sprinklersystemen

Gecommandeerde sprinklersystemen zijn droge systemen. Pas als een automatisch brandmeldsysteem of een separaat sprinklerdetectieleidingnet brand detecteert, lopen de leidingen vol met water. Lees meer »

ESFR-sprinklers

ESFR-sprinklers (Early Suppression Fast Response) zijn uitstekend geschikt voor opslag- en distributiehallen. Een ESFR-sprinkler sproeit 400 à 600 liter water per minuut; 5 keer zoveel als een normale sprinkler. De grote ESFR-waterdruppels hebben een goed doordringend vermogen, wat zorgt voor een sterk blussende werking. Lees meer »

Vragen of meer informatie?

De plus van Aqua+

Dé sprinklerspecialist van Nederland

Erkend branddetectiebedrijf

Ontwerp, installatie en onderhoud

24-uursservice