Oplossingen

Van ontwerp tot onderhoud

Aqua+ biedt u de kennis, de systemen én de nazorg om een maximaal brandveilige omgeving te kunnen realiseren. Onze zorg voert verder dan het leveren en installeren van sprinklerinstallaties. Bij Aqua+ bent u verzekerd van een totaaloplossing.

Na de analyse van uw vraag en situatie ontvangt u een pasklaar ontwerp voor een compleet brandveiligheidssysteem. Ook na de installatie blijft Aqua+ nauw betrokken. Immers: beschikken over een sprinklerinstallatie is één, maar het onderhouden ervan is minstens zo belangrijk. Dankzij de complete service van Aqua+ heeft u hier zelf geen omkijken naar.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Aqua+? Neem contact op.

sprinkler

Sprinklerinstallaties

Aqua+ is Nederlands marktleider in sprinklerinstallaties. Onze systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en bieden optimale zekerheid. Lees meer »

Automatische blussystemen

Een beginnende brand kan succesvol worden bestreden met kleine blusmiddelen zoals handblussers en waterspuiten. Maar wat als er niemand aanwezig is? Lees meer »

Branddetectie en signalering

Aqua+ is uw partner voor automatische blusinstallaties, maar ook voor branddetectie en signalering. Goede brandbestrijding begint immers met snelle signalering. Lees meer »

Centrale bluswatervoorzieningen

Meer dan eens bleek een brand op een bedrijventerrein niet te blussen wegens gebrek aan bluswater. Een centrale bluswatervoorziening ondervangt dit probleem. Lees meer »

Bouwkundige maatregelen

De brandveiligheid van een gebouw hangt nauw samen met de organisatorische en bouwkundige maatregelen. Is er een ontruimingsplan? Geldt er een rookverbod? En hoe zijn de ruimtes ingedeeld? Lees meer »

Vragen of meer informatie?

De plus van Aqua+

Dé sprinklerspecialist van Nederland

Erkend branddetectiebedrijf

Ontwerp, installatie en onderhoud

24-uursservice