Werken bij Aqua+

Bekijk onze vacatures!

Aqua+ is op zoek naar technisch geschoolde collega’s. Ben jij geïnteresseerd in bijvoorbeeld een functie als monteur, engineer of sprinklertekenaar? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Wat wij jou bieden

  • Veelzijdig en verantwoordelijk werk
  • Deskundige begeleiding en opleiding
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Prettige werksfeer
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden

Stage of afstuderen

Aqua+ hecht veel waarde aan een goede band met scholen en opleidingsinstituten in de regio. Regelmatig stellen wij afstudeer- en... Lees meer > Lees meer »

Open sollicitatie

Ambieer jij een carrière in de brandbeveiliging, maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Dan kun je altijd... Lees meer > Lees meer »

(aankomend) Project Engineer (fulltime, Goor)

Wat ga je doen? Als (aankomend) Project Engineer ga je aan de slag met het ontwerpen en doorrekenen van nieuwe sprinklerinstallaties... Lees meer > Lees meer »

Traineeship (fulltime, Goor)

Word trainee bij Aqua+ en start je carrière in de brandbeveiliging! Heb jij je technische HBO- of WO-diploma op zak... Lees meer > Lees meer »

Monteurs (zelfstandig én aankomend)

Wat ga je doen? Als monteur verricht je werkzaamheden aan nieuwe en bestaande installaties bij diverse klanten in het land.... Lees meer > Lees meer »

Servicemonteurs

Wat ga je doen? Als servicemonteur verricht je zelfstandig onderhoud- en servicewerkzaamheden aan sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen om de onderhoudscontracten... Lees meer > Lees meer »

Servicemonteurs elektro

Wat ga je doen? Als servicemonteur elektro verricht je zelfstandig onderhoud- en servicewerkzaamheden aan sprinklerinstallaties en andere brandbeveiligingssystemen om de... Lees meer > Lees meer »

Afstudeerder (HBO/WO)

Zit jij in de afrondende fase van jouw opleiding? Heb jij affiniteit met techniek en ligt jouw interesse in het... Lees meer > Lees meer »

Vragen of meer informatie?

De plus van Aqua+

Dé sprinklerspecialist van Nederland

Erkend branddetectiebedrijf

Ontwerp, installatie en onderhoud

24-uursservice