Werken bij Aqua+

Bekijk onze vacatures!

Aqua+ is op zoek naar technisch geschoolde collega’s. Ben jij geïnteresseerd in bijvoorbeeld een functie als monteur, engineer of sprinklertekenaar? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct.

Wat wij jou bieden

  • Veelzijdig en verantwoordelijk werk
  • Deskundige begeleiding en opleiding
  • Volop doorgroeimogelijkheden
  • Prettige werksfeer
  • Gunstige arbeidsvoorwaarden

Servicemonteur Brandmeldinstallaties (Elektro)

Ben je op zoek naar een zelfstandige baan in de technische buitendienst, waar geen dag hetzelfde is? Wil je werken... Lees meer > Lees meer »

Stage of afstuderen

Aqua+ hecht veel waarde aan een goede band met scholen en opleidingsinstituten in de regio. Regelmatig stellen wij afstudeer- en... Lees meer > Lees meer »

Open sollicitatie

Ambieer jij een carrière in de brandbeveiliging, maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Dan kun je altijd... Lees meer > Lees meer »

Servicemonteur sprinklerinstallaties

Voor in de regio Randstad, Midden- en Zuid-Oost Nederland, zijn wij op zoek naar servicemonteurs. Ben jij op zoek naar... Lees meer > Lees meer »

Sprinklermonteurs Randstad & Midden-Nederland

  Profiel: Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan in de technische buitendienst? In deze functie verricht je, zelfstandig... Lees meer > Lees meer »

(aankomend) Sprinklermonteurs (vestiging Goor)

Het profiel: Als (aankomend) sprinklermonteur verricht je samen met één of meerdere collega’s montage-werkzaamheden aan nieuwe en bestaande sprinklerinstallaties. Op... Lees meer > Lees meer »

Sprinklermonteurs bestaande installaties Randstad & Midden-Nederland

Het profiel: Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de technische buitendienst? In deze functie verricht je, samen... Lees meer > Lees meer »

(aankomend) Project Engineer

Wat ga je doen? Als (aankomend) Project Engineer ga je aan de slag met het ontwerpen en doorrekenen van nieuwe sprinklerinstallaties... Lees meer > Lees meer »

Vragen of meer informatie?

De plus van Aqua+

Dé sprinklerspecialist van Nederland

Erkend branddetectiebedrijf

Ontwerp, installatie en onderhoud

24-uursservice